Pogosta vprašanja

V visoki sezoni je najem avtodoma omejen na minimalno en teden, v nizki pa ga lahko najamete že za samo nekaj dni.

Cena vključuje najem vozila za dogovorjeno časovno obdobje, DDV, obvezno in kasko zavarovanje z 1 % odbitno franšizo, avto asistenco, ki je veljavna v državah Evropske unije, 400 prevoženih km na dan najema (prekoračitev se zaračuna po vrnitvi vozila in sicer v višini 0,30 EUR/km) ter vso osnovno opremo avtodoma.

Ob prevzemu avtodoma se deponira varščino v višini 800 €, ki vam jo vrnemo po vračilu nepoškodovanega avtodoma.

Cena najema ne vključuje stroškov morebitnih kazni za prometne prekrške ter stroškov goriva, cestnin in parkirnin, ki so nastali v času najema avtodoma.

Tako prevzem kot vračilo avtodoma se izvršita na sedežu podjetja v Ljubljani, ob predhodnem dogovoru pa vam avtodom dostavimo kamorkoli v Sloveniji. Ob prevzemu avtodoma podpišete pogodbo o najemu in prevzemni zapisnik, naredimo pa tudi popis dodatne opreme avtodoma.

Avtodoma ni težko voziti. Občutek je podoben, kot bi vozili večje osebno vozilo. Z malo več previdnosti in upoštevanja da je avtodom visok skoraj 3 metre, bo vožnja varna. Za vsa bivalna vozila je po celo Evropi hitrost na avtocestah omejena na 100 km/h. Sicer pa, počasi se daleč in sigurno pride.