Pogoji uporabe in zasebnost

Z uporabo te spletne strani se strinjate, da ste prebrali in da razumete pogoje, ki jih je družba Najem avtodoma, Jure Jager s.p. določila v tem dokumentu, ter se strinjate, da jih boste spoštovali. Če pogojev ne morete sprejeti, spletnega mesta oziroma njegovih informacij ne uporabljajte. Prosimo upoštevajte, da se ti pogoji občasno lahko spremenijo.

Pogoji uporabe

Vsebine in informacije, dostopne na tej spletni strani in ki jih zagotavlja družba Najem avtodoma, Jure Jager s.p., so namenjene izključno za informativne namene. Ne vsebujejo pravnih nasvetov, pravnih mnenj ali kakšnih koli drugih nasvetov v povezavi s posebnimi dejstvi in okoliščinami.

Družba Najem avtodoma, Jure Jager s.p. v zvezi z informacijami na tej spletni strani ne jamči in ne zagotavlja njihove točnosti, popolnosti in primernosti za kakršne koli namene. Družba Najem avtodoma, Jure Jager s.p. pod nobenim pogojem ni odškodninsko odgovorna vam ali komur koli drugemu zaradi vašega dostopa ali uporabe gradiva na tej spletni strani. Čeprav si družba Najem avtodoma, Jure Jager s.p. prizadeva, da gradiva na tej spletni strani vseskozi posodablja, so informacije na tej spletni strani na voljo le kot splošne informacije, ki lahko ali pa tudi ne odražajo najnovejšega razvoja na področju prava. Preden ukrepate na podlagi informacij na tej spletni strani, se posvetujte s pravnim strokovnjakom.

Vse vsebine na tej spletni strani ter vse pravice intelektualne lastnine, vključno z avtorskimi pravicami in blagovnimi znamkami so v lasti družbe Najem avtodoma, Jure Jager s.p.. Strinjate se, da brez predhodnega pisnega soglasja družbe Najem avtodoma, Jure Jager s.p., ne boste kopirali, reproducirali, ponovno objavljali, prenašali, spreminjali ali distribuirali vsebin, ki jih vsebuje ta spletna stran.

Spletna stran vsebuje tudi povezave do drugih spletnih strani, ki jih Najem avtodoma, Jure Jager s.p. ne more nadzorovati. Družba Najem avtodoma, Jure Jager s.p. ni odgovorna za vsebino teh strani. Vaše obiskovanje drugih spletnih mest, uporaba teh spletnih mest ter uporaba informacij, vsebin, izdelkov ter storitev, ki jih ponujajo druga spletna mesta, potekajo izključno na lastno odgovornost.

Pogoji uporabe se urejajo in razlagajo skladno z zakonodajo Republike Slovenije.

Politika zasebnosti

Družba Najem avtodoma, Jure Jager s.p. je zavezana k varstvu zasebnosti glede osebnih podatkov, zbranih na svetovnem spletu. S to politiko zasebnosti objavljamo prakso družbe Najem avtodoma, Jure Jager s.p. glede zbiranja in posredovanja osebnih podatkov v povezavi z uporabo te spletne strani. Prosimo, da naslednje informacije natančno preberete, da boste razumeli naša stališča in prakse glede zbiranja, uporabe in posredovanja vaših osebnih podatkov. Uporaba te spletne strani pomeni soglasje k zbiranju in uporabi vaših osebnih podatkov, kot je opisano v tem besedilu.

V določenih primerih lahko od vas zahtevamo osebne podatke, kot so vaše ime, podjetje, elektronski naslov, telefonska številka in naslov. Te osebne podatke zahtevamo za vzpostavitev stika z vami, da vas obvestimo o dogodkih ali vam kako drugače odgovorimo na vašo podano zahtevo.

Osebne podatke o vašem elektronskem naslovu zbiramo tudi v primeru, da se naročite na naše e-novice. Obdelava zgoraj navedenih osebnih podatkov temelji na vaši privolitvi (točka a) prvega odstavka 6. člena GDPR). Vaše osebne podatke bomo obdelovali za zgoraj navedene namene vse do prejema vašega preklica privolitve. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave na podlagi privolitve pred njenim preklicem, niti na obdelavo, ki temelji na drugih pravnih podlagah.

Kolikor je dovoljeno s splošnimi predpisi, je pravna podlaga za obdelavo teh podatkov tudi zakoniti interes upravljavca, točka f) prvega odstavka 6. člena GDPR. Zakoniti interes je lahko uveljavljanje ali obramba pred pravnimi zahtevki, vzdrževanje varnosti informacijskih sistemov, prostorov in infrastrukture ter pospeševanje prodaje, poznavanje strank za namene oglaševanja in raziskave trga, v obsegu, kolikor obdelavo za te namene dovoljujejo veljavni predpisi.

Družba Najem avtodoma, Jure Jager s.p. lahko zbira domenska imena domačih strežnikov, e-poštne naslove, podatke o vrsti računalnika in vrsti spletnega brskalnika uporabnikov te spletne strani.

Družba Najem avtodoma, Jure Jager s.p. lahko osebne podatke, ki jih zbira, uporabi za izračun splošne statistike uporabe spletnega mesta, za interne tržne in promocijske namene, za razvoj izdelkov, izboljšanje vsebine in za stik z vami ter za posredovanje informacij, ki ste jih zahtevali. Družba Najem avtodoma, Jure Jager s.p. tretjim osebam ne bo razkrila nobenih osebnih podatkov, kot so imena, poštni in elektronski naslovi, telefonske številke in drugi osebni podatki, ki jih uporabniki prostovoljno posredujejo družbi Najem avtodoma, Jure Jager s.p., razen v obsegu, ki je potreben za uskladitev z veljavno zakonodajo ali pravnimi postopki ali pod pogojem, da se zavežejo k zadostni stopnji varstva osebnih podatkov.

Pravico imate zahtevati podrobnosti o obdelavi vaših osebnih podatkov in zahtevati, da popravimo nepravilnosti v teh informacijah, da ugovarjate obdelavi ali zahtevate, da se obdelava vaših podatkov omeji, da zahtevate dostop do vaših podatkov ali zahtevate, da se podatki prenesejo. Če želite uveljavljati navedene pravice, nam svoj zahtevek lahko pošljete na elektronski naslov info@najem-avtodoma.com

V kolikor menite, da vaši osebni podatki niso bili uporabljeni zakonito, imate tudi pravico do pritožbe pri Informacijskem pooblaščencu.

Vaši osebni podatki se bodo hranili vsaj za čas:

  • ko vam zagotavljamo storitev in so podatki za to potrebni,
  • ali kolikor časa je potrebno po samem zakonu, po pogodbi, ali za izpolnitev naših zakonskih obveznosti,
  • ali kolikor je potrebno za namen, za katerega so bili zbrani, se obdelujejo
  • ali dlje, če tako narekuje pogodba ali zavezujoče pravo ali za statistične namene.

Družba Najem avtodoma, Jure Jager s.p. si pridržuje pravico, da to politiko zasebnosti občasno spremeni. Redno preverjajte Pravilnik o zasebnosti, še posebej preden prek tega spletnega mesta objavite dodatne osebne podatke.

Jure Jager s.p., Obirska ulica 27a, Ljubljana